השירות שמעניקה החברה לקבלת רישיון יצרן כולל:

רישיון יצרן

עריכת מדידות בבית העסק על ידי מודד מקצועי בעל ציוד מקצועי ומתקדם.


רישיון יצרן מזון

פגישת אפיון במשרד להכרת הלקוח, הרצונות והבנת תהליכי העבודה במפעל.


רישיון ייצור מזון

תכנון המפעל הכולל חלוקת שטחים, מיקום מכונות והעמדת ציוד, תכנון פונקציונאלי ותכנון תהליכי זרימת העבודה במפעל.


רישיונות יצרן

הכנת פרשה טכנית והסבר תהליכי הייצור למשרד הבריאות.


רישיונות יצרן מזון

כתיבת נהלים ותקנים בינלאומיים ISO 9001, Haccp, וליווי לקבלת GMP.


רישוי יצרן

כתיבת נהלים ותקנים בינלאומיים ISO 9001, Haccp, וליווי לקבלת GMP.



רישוי יצרן מזון

ליווי מלא עד לקבלת רישיון יצרן ממשרד הבריאות.


רישיון ייצור

הגשת התכניות לשירות המזון במשרד הבריאות.


*כדאי לדעת! ככל שתקדים לתכנן כראוי ולהתאים את העסק לפני פתיחתו, תבטיח את קבלת רישון היצרן הדרוש לך.


היתרונות בהצואת רישיון יצרן ברישוי פלוס:

+ טיפול מקיף ויעיל בכל צרכי הלקוח – החברה מעניקה סל שירותים הכולל עריכת תכניות, הגשת בקשות וזירוז תהליכים מול כל גורמי הרישוי. השירות המקיף חוסך ללקוח עבודה מול מגוון ספקים ואת כאב הראש הכרוך בתיאום ביניהם.
+ צוות מקצועי ומיומן הכולל הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, מתכנן מטבחים, יועץ נגישות ובטיחות באש, מודד פנים ומנהלי פרויקטים.
+ התמחות מיוחדת בתכנון מטבחים ועבודה מול משרד הבריאות.
+ מערכות טכנולוגיות מתקדמות המבטיחות ללקוח עדכון שוטף לגבי התקדמות התהליך.
+ ליווי מלא עד לקבלת כל האישורים הדרושים על פי חוק.


אודות רשיון יצרן

מפעלי מזון יצרניים, קייטרינג, בתי קירור ומחסני מזון, מחוייבים על פי חוק בהוצאת רישון יצרן. לקבלת רישיון יצרן יש לעמוד בדרישות הקפדניות של משרד הבריאות. התכנון המקצועי והיסודי שמעניקה חברת רישוי פלוס, יאפשר לך קבלת רישון יצרן ביעילות ובמהירות, בדיוק לפי התהליך הנדרש. צוות מקצועי ומיומן, הכולל טכנולוג מזון, מתכנן מטבחים והנדסאיות אדריכלות, אחראים על איפיון, בניית תהליכי זרימה לכל מוצר ותכנון סביבת הייצור במפעל, כולל ייעוץ והדרכת בעל העסק.