שאלון לבתי אוכל

שאלון לבתי אוכל

  • פרטי זיהוי

  • נא למלא את השדות הרלוונטים

    בהתאם לפעילות בית העסק
  • נא לפרט סוגי בשרים, כמות שבועית, כיצד מתקבל קפוא/טרי
  • נא לפרט סוגי דגים, כמות שבועית, כיצד מתקבל קפוא/טרי
  • נא לפרט סוגי ירקות, כמות שבועית
  • נא לפרט סוגי קינוחים, כמות שבועית, אופן ההכנה
  • נא לפרט סוגי רטבים, כמות שבועית, אופן ההכנה/קבלה
  • נא לפרט סוגי מאפים, אופן קבלתם
  • נא לפרט סוגים לדוגמא: אורז, צ'יפס, תפוח אדמה וכו'
  • נא לפרט סוגי מיצים
  • משלוחים ומספר קטנועים

  • מספר משלוחים ביום
  • מספר קטנועים
  • מספר המנות המיוצרות ביום

  • פירוט חומרי הגלם

  • כמות, שם הספק
  • כמות, שם הספק
  • כמות, שם הספק
  • כמות, שם הספק
  • כמות, שם הספק
  • כמות, שם הספק
  • כמות, שם הספק
  • כמות, שם הספק
  • מספר עובדים ושעות פתיחה

  • נא לפרט כמה בפנים וכמה בחוץ
  • הערות נוספות

  • במידה ויש תפריט או טיוטה לתפריט ניתן לצרף כאן