רישיון עסק מזון

פתיחת עסק מזון מכל סוג כדוגמת מסעדה, בית קפה, דוכן פלאפל, מאפייה, חברת קייטרינג, אולם אירועים, או מרכולית, דורשת הוצאת רישיון מתאים עבורו. ההליך שלנו ברישוי פלוס מציע את כל הניסיון, הידע, המיומנות והכלים הדרושים על מנת לצלוח את האתגר ביעילות ובמהירות, בהתאם לדרישות החוק. זהו הליך הכולל שירות מקצועי ומקיף, הניתן בין היתר עבור תכנון תקני ונכון של מטבחים, בחינת תנאי בית העסק, הכנת תוכניות מתאימות, וייצוג וטיפול בבקשה מול הרשויות הרלוונטיות.

 

   לסיוע מקצועי בקבלת רישיון עסק לחצו כאן

 

 

תהליך הוצאת רישיון לעסק מזון

עבור הוצאת רישיון עסק מזון תקבלו מאיתנו ליווי מקצועי, מקיף ושלם, המורכב בעיקרו מהשלבים, הבדיקות וההיבטים הבאים:

  • בדיקות מקדימות ברשויות המקומיות – כולל בחינת תוכניות היתר מתיק בנין, תב"ע ובקשות מקדימות לשימושים חריגים והיתרי בנייה.
  • הכרת בית העסק וצרכיו – הצוות המקצועי שלנו יגיע לבית העסק ויבחן את נתוני המקום, בין היתר מבחינת סוג והיקף פעילותו, מידותיו והתאמת נתוניו לנתונים שנבחנו ברשות המקומית.
  • בחינת עמידותו של עסק המזון בדרישות ותקני משרד הבריאות ותקני רישוי לעסקים. במידת הצורך, ישונו תוכניות העסק באופן שיתאים לדרישות החוק.
  • הכנת תוכניות – לרבות תוכניות אדריכליות ותכנון המטבח בהתאם לפעילות בית העסק. בנוסף, נערוך פרשה טכנית המפרטת את סוג עסק המזון, הליכי עבודה מתוכננים, חומרי גלם ואופן אספקתם, וכן אופן העמידה בדרישות ותנאי תברואה.
  • הגשת תכניות למשרד הבריאות באזור בית העסק, בבקשה לקבלת חוות דעת מקדמית.
  • במידת הצורך ובהתאם לחוות דעת מקדימה של משרד הבריאות, יתוקנו ליקויים נדרשים בתכנונו של בית העסק ואופן תפעולו.
  • הגשת בקשה לקבלת רישיון עסק מזון, אליה מצורפים כל התוכניות, האישורים והמסמכים הרלוונטיים.

להזמנת שירותי רישוי

להזמנת שירותי רישוי עבור פתיחת עסק מזון, ולקבלת פרטים נוספים בנושא, צרו קשר עם רישוי פלוס בטלפון 03-5412888. נשמח לעמוד לרשותכם וללוותכם בהליך המתבקש.

למאמר בנושא – איך מוציאים רישיון עסק לחצו כאן