איך בוחרים נכס המיועד לתחום המזון? המקרה הבא בטוח יעזור לכם להבין טוב יותר את הנושא: "מר ישראלי החליט להקים רשת פיצריות ומפעל מרכזי שבו יכין קרא עוד ←
הכשרות והשבת במטבח היהודי בספר ויקרא יש עשרות פסוקים והנחיות מה מותר ומה אסור לאכול.נושא המזון הינו אחד הגורמים העיקריים המבדילים בין היהודי ושאינו קרא עוד ←
הכשרות ורישיון העסק נושא הכשרות ונושא רישיון העסק בתחום המזון אינם זרים זה לזה. להפך, לעיתים הם חופפים, ובעיקר כל עוד קהל היעד קרא עוד ←
המסעדה: מה נכון לעשות לקראת הקמתה הנה עובדה מעניינת – תרבות האכילה מחוץ לבית, כגון אכילה במסעדות, השתנתה ללא היכר בעשור האחרון. ענף המזון והמסעדנות מתפתח קרא עוד ←
איך בוחרים נכס המיועד לתחום המזון? המקרה הבא בטוח יעזור לכם להבין טוב יותר את הנושא: "מר ישראלי החליט להקים רשת פיצריות ומפעל מרכזי שבו יכין קרא עוד ←
שמחות, אולמות, גנים ומסעדות אין דבר הגורם אושר ונחת יותר מאשר חתונת הילדה, ברית מילה לנכד, או מסיבת יום הולדת לסבתא. התרבות היהודית גורסת קרא עוד ←
השווארמה מי היה מאמין עד כמה נושא השווארמה, מאכל עממי ונפוץ כל כך, הינו כה מורכב ועשוי להיות מסוכן? האם מישהו קרא עוד ←
הפיצה והפיצריה – מאיטליה לישראל תהיתם פעם מהו המקור של אותו מאכל כל כך נפוץ ומפורסם – הפיצה? אם כך נתחיל מן הבסיס – הבצק. קרא עוד ←
"לא כל עגלון מורשה לנהוג ברכב מנועי…" מפסק דין של שופט תעבורה מספרים על פרש, אחד המגדל ורוכב על סוסים, אשר לאחר שנמאסו עליו חיי הדהירה והטיפול בסוסים החליט להקים מסעדה. לא קרא עוד ←